home


Grinzi sau traverse de ridicat sarcini uzuale si speciale Imprimare
grinda pentru ambarcatiuni 


Grinzi de ridicare
Sunt situatii in care  este necesara o mai buna repartizare a greutatii sau o sageata mai mica si este nevoie sa fie manipulate sarcini lungi ,cu prindere intr-un singur punct a sarcinii ,grinzile fiind solutii sigure si eficiente pentru manipularea sarcinii. Printre grinzile ce le putem oferiexista o mare varietate de de combinatii de sarcini, posibilitati de reglaj,deschideri,  precum si de tipuri si numar de cârlige sau chei de impreunare tine seama de diversitatea cazurilor de utilizare ce pot apare. onomica,
 Astfel, de exemplu, traversa de ridicare  pentru table de dimensiuni mari se echipeaza cu cleme, iar pentru materiale lungi si voluminoase cu carlige C, furci pentru macarale sau gheare pentru materiale voluminoase.
Pe  cadrul propiu zis se pot prinde cârlige dispuse lateral, se pot monta chingi de ridicare  pentru transportul de tevi, role sau valturi în doua sau mai multe locuri.
Grinzile în forma de stea,patrate sau drepte  pentru manipularea unor corpuri cilindrice sau grinzile transversale pentru suspendarea în 4 puncte reprezinta alte solutii constructive ce vin in intampinarea beneficiarilor nostri  ce utilizeaza macarale , sunt usor de manipulat si sunt sigure din punct de vedere al producerii unor accidente.

                                          Detalii tehnice grinda de ridicare

 Se recomanda folosirea de grinzi de ridicare in cazul ridicarii unor sarcini cu dimensiuni mari sau care necesita transportprudent ,sau dimensiunea coletului sau utilajului este foarte mare,sau care necesita mai multe puncte de prindere.

Pe langa tipurile de grinda uzuale,putem proiecta si executa grinzi  ridicare sarcini ,speciale la comanda

  

 grinda de ridicat sarcini speciala